Mysql Не могу подключить базу данных

fenix_63

Новичок
Всем привет. Народ, дали мне недавно архив с файлами, и дамп базы данных. Дамп я импортировал успешно, файлы на хост тоже успешно скопировал. Когда всё это дело в браузере открыл, а именно вот: http://fenix-63.hol.es/auth вбил логин и пароль, после этого вот какие ошибки появились:


Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 't0.blockedorder_id' in 'field list'' in /home/u653721317/public_html/vendor/doctrine/dbal/lib/Doctrine/DBAL/Driver/PDOStatement.php:91 Stack trace: #0 /home/u653721317/public_html/vendor/doctrine/dbal/lib/Doctrine/DBAL/Driver/PDOStatement.php(91): PDOStatement->execute(NULL) #1 /home/u653721317/public_html/vendor/doctrine/dbal/lib/Doctrine/DBAL/Connection.php(828): Doctrine\DBAL\Driver\PDOStatement->execute() #2 /home/u653721317/public_html/vendor/doctrine/orm/lib/Doctrine/ORM/Persisters/Entity/BasicEntityPersister.php(712): Doctrine\DBAL\Connection->executeQuery('SELECT t0.id AS...', Array, Array) #3 /home/u653721317/public_html/vendor/doctrine/orm/lib/Doctrine/ORM/EntityRepository.php(196): Doctrine\ORM\Persisters\Entity\BasicEntityPersister->load(Array, NULL, NULL, Array, NULL, 1, NULL) #4 /home/u653721317/public_html/application/modules/auth/model.php(14): Doctrine\ORM\EntityRepository->findOneBy(Array) in/home/u653721317/public_html/vendor/doctrine/dbal/lib/Doctrine/DBAL/Driver/AbstractMySQLDriver.php on line 71

Этот файл я само собой смотрел, вот он:
PHP:
<?php
/*
* THIS SOFTWARE IS PROVIDED BY THE COPYRIGHT HOLDERS AND CONTRIBUTORS
* "AS IS" AND ANY EXPRESS OR IMPLIED WARRANTIES, INCLUDING, BUT NOT
* LIMITED TO, THE IMPLIED WARRANTIES OF MERCHANTABILITY AND FITNESS FOR
* A PARTICULAR PURPOSE ARE DISCLAIMED. IN NO EVENT SHALL THE COPYRIGHT
* OWNER OR CONTRIBUTORS BE LIABLE FOR ANY DIRECT, INDIRECT, INCIDENTAL,
* SPECIAL, EXEMPLARY, OR CONSEQUENTIAL DAMAGES (INCLUDING, BUT NOT
* LIMITED TO, PROCUREMENT OF SUBSTITUTE GOODS OR SERVICES; LOSS OF USE,
* DATA, OR PROFITS; OR BUSINESS INTERRUPTION) HOWEVER CAUSED AND ON ANY
* THEORY OF LIABILITY, WHETHER IN CONTRACT, STRICT LIABILITY, OR TORT
* (INCLUDING NEGLIGENCE OR OTHERWISE) ARISING IN ANY WAY OUT OF THE USE
* OF THIS SOFTWARE, EVEN IF ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGE.
*
* This software consists of voluntary contributions made by many individuals
* and is licensed under the MIT license. For more information, see
* <http://www.doctrine-project.org>.
*/

namespace Doctrine\DBAL\Driver;

use Doctrine\DBAL\DBALException;
use Doctrine\DBAL\Driver;
use Doctrine\DBAL\Exception;
use Doctrine\DBAL\Platforms\MySQL57Platform;
use Doctrine\DBAL\Platforms\MySqlPlatform;
use Doctrine\DBAL\Schema\MySqlSchemaManager;
use Doctrine\DBAL\VersionAwarePlatformDriver;

/**
* Abstract base implementation of the {@link Doctrine\DBAL\Driver} interface for MySQL based drivers.
*
* @author Steve MA?ller <[email protected]>
* @link   www.doctrine-project.org
* @since  2.5
*/
abstract class AbstractMySQLDriver implements Driver, ExceptionConverterDriver, VersionAwarePlatformDriver
{
    /**
     * {@inheritdoc}
     *
     * @link http://dev.mysql.com/doc/refman/5.7/en/error-messages-client.html
     * @link http://dev.mysql.com/doc/refman/5.7/en/error-messages-server.html
     */
    public function convertException($message, DriverException $exception)
    {
        switch ($exception->getErrorCode()) {
            case '1050':
                return new Exception\TableExistsException($message, $exception);

            case '1051':
            case '1146':
                return new Exception\TableNotFoundException($message, $exception);

            case '1216':
            case '1217':
            case '1451':
            case '1452':
            case '1701':
                return new Exception\ForeignKeyConstraintViolationException($message, $exception);

            case '1062':
            case '1557':
            case '1569':
            case '1586':
                return new Exception\UniqueConstraintViolationException($message, $exception);

            case '1054':
            case '1166':
            case '1611':
                return new Exception\InvalidFieldNameException($message, $exception);

            case '1052':
            case '1060':
            case '1110':
                return new Exception\NonUniqueFieldNameException($message, $exception);

            case '1064':
            case '1149':
            case '1287':
            case '1341':
            case '1342':
            case '1343':
            case '1344':
            case '1382':
            case '1479':
            case '1541':
            case '1554':
            case '1626':
                return new Exception\SyntaxErrorException($message, $exception);

            case '1044':
            case '1045':
            case '1046':
            case '1049':
            case '1095':
            case '1142':
            case '1143':
            case '1227':
            case '1370':
            case '2002':
            case '2005':
                return new Exception\ConnectionException($message, $exception);

            case '1048':
            case '1121':
            case '1138':
            case '1171':
            case '1252':
            case '1263':
            case '1566':
                return new Exception\NotNullConstraintViolationException($message, $exception);
        }

        return new Exception\DriverException($message, $exception);
    }

    /**
     * {@inheritdoc}
     */
    public function createDatabasePlatformForVersion($version)
    {
        if ( ! preg_match('/^(?P<major>\d+)(?:\.(?P<minor>\d+)(?:\.(?P<patch>\d+))?)?/', $version, $versionParts)) {
            throw DBALException::invalidPlatformVersionSpecified(
                $version,
                '<major_version>.<minor_version>.<patch_version>'
            );
        }

        if (false !== stripos($version, 'mariadb')) {
            return $this->getDatabasePlatform();
        }

        $majorVersion = $versionParts['major'];
        $minorVersion = isset($versionParts['minor']) ? $versionParts['minor'] : 0;
        $patchVersion = isset($versionParts['patch']) ? $versionParts['patch'] : 0;
        $version      = $majorVersion . '.' . $minorVersion . '.' . $patchVersion;

        if (version_compare($version, '5.7', '>=')) {
            return new MySQL57Platform();
        }

        return $this->getDatabasePlatform();
    }

    /**
     * {@inheritdoc}
     */
    public function getDatabase(\Doctrine\DBAL\Connection $conn)
    {
        $params = $conn->getParams();

        if (isset($params['dbname'])) {
            return $params['dbname'];
        }

        return $conn->query('SELECT DATABASE()')->fetchColumn();
    }

    /**
     * {@inheritdoc}
     */
    public function getDatabasePlatform()
    {
        return new MySqlPlatform();
    }

    /**
     * {@inheritdoc}
     */
    public function getSchemaManager(\Doctrine\DBAL\Connection $conn)
    {
        return new MySqlSchemaManager($conn);
    }
}
Вот этот кусок на 71 строке:
PHP:
case '1054':
            case '1166':
            case '1611':
                return new Exception\InvalidFieldNameException($message, $exception);
Помогите пожалуйста, куда копать дальше? А то уже голову сломал. Везде, где только можно поменял настройки подключения к БД, вбил хост, имя базы, имя пользователя и пароль, но всё равно ошибка есть ((
 

WMix

герр M:)ller
Партнер клуба
Column not found: 1054 Unknown column 't0.blockedorder_id' in 'field list''
 
Сверху